Nederlands

Heb je rugpijn sinds meer dan 3 maanden?

Je hebt net een vragenlijst in verband met rugpijn beantwoord. Je huidige antwoorden geven aan dat je symptomen eventueel geassocieerd kunnen worden met inflammatoire rugpijn.

Je hebt net een vragenlijst in verband met rugpijn beantwoord. Je huidige antwoorden geven aan dat je symptomen waarschijnlijk niet geassocieerd worden met inflammatoire rugpijn maar met rugpijn met een andere oorzaak.

Je e-mailadres zal slechts éénmalig worden gebruikt om je je resultaten te versturen en zal niet worden bijgehouden.

Deze vragenlijst is GEEN hulpmiddel in het stellen van een officiële diagnose van inflammatoire rugpijn. Het is belangrijk dat je je resultaten met je arts bespreekt. Hij/Zij kan je helpen om je resultaten beter te begrijpen en om een geschikte evaluatie te doen. Je e-mailadres zal niet worden bijgehouden en werd slechts éénmalig gebruikt om je je resultaten te bezorgen. Deze e-mail werd verstuurd van een no-reply e-mailadres en je kan dus niet antwoorden op deze e-mail. AbbVie SA/NV – BE-IMM-190014 (v1.0)– Mar 2019

  • Druk je bezorgdheden uit: als je je over je rugpijn zorgen maakt, is het altijd een goed idee om dit met je arts te bespreken.
  • Let op je gezondheid: onderzoeken kunnen nodig zijn om de oorzaak van je rugpijn te bepalen.

Je e-mailadres zal niet worden bijgehouden en werd slechts éénmalig gebruikt om je je resultaten te bezorgen. Deze e-mail werd verstuurd van een no-reply e-mailadres en je kan dus niet antwoorden op deze e-mail. AbbVie SA/NV – BE-IMM-190014 (v1.0)– Mar 2019