Nederlands

Lijd je aan psoriasis?

Je hebt net een vragenlijst in verband met psoriasis artritis beantwoord. Je huidige antwoorden geven aan dat je symptomen vaak geassocieerd worden met psoriasis artritis.

Je hebt net een vragenlijst in verband met psoriasis artritis beantwoord. Je huidige antwoorden geven aan dat je symptomen waarschijnlijk niet geassocieerd worden met psoriasis artritis.

Je e-mailadres zal slechts éénmalig worden gebruikt om je je resultaten te versturen en zal niet worden bijgehouden.
Deze vragenlijst is GEEN hulpmiddel in het stellen van een officiële diagnose van psoriasis artritis. Het is belangrijk dat je je resultaten met je arts bespreekt. Hij/Zij kan je helpen om je resultaten beter te begrijpen en om een geschikte evaluatie te doen. Je e-mailadres zal niet worden bijgehouden en werd slechts éénmalig gebruikt om je je resultaten te bezorgen. Deze e-mail werd verstuurd van een no-reply e-mailadres, je kan dus niet antwoorden op deze e-mail. AbbVie SA/NV – BE-IMM-190015 (v1.0)– Mar 2019
  • Druk je bezorgdheden uit: als je je over je gewrichtsklachten zorgen maakt, is het altijd een goed idee om ze met je arts te bespreken.
  • Let op je gezondheid: als je de komende maanden een verandering opmerkt in je gewrichtsklachten, beantwoord dan opnieuw deze vragenlijst om te bepalen of aanvullende maatregelen moeten worden genomen.
Je e-mailadres zal niet worden bijgehouden en werd slechts éénmalig gebruikt om je je resultaten te bezorgen. Deze e-mail werd verstuurd van een no-reply e-mailadres en je kan dus niet antwoorden op deze e-mail. AbbVie SA/NV – BE-IMM-190015 (v1.0)– Mar 2019